30.08.2015 23:00 Концерт хорске музике

Председница Градске општине Сурчин Весна Шаловић са својим сарадницима присуствовала је концерту хорске музике у Бојчинској шуми у склопу манифестације Бојчинско културно лето. На концерту су учествовали  хор "Св.краљ Стефан Дечански" Јаково, хор "Покров Пресвете Богородице" Сурчин, дечији хор "Витлејемска звезда" Сурчин, хор "Св. Андреј Првозвани" Батајница и хор "Св.Великомученик Георгије" Бежанија. Председница је руководиоцима хорова уручила захвалнице и плакете Бојчинског културног лета.

Грађевински пакети за избегла лица

Градска општина Сурчин својим учешћем и уз помоћ Комесаријата за избеглице Републике Србије, обезбедила је средства за помоћ у грађевинском материјалу за побољшање основних услова становања избеглих лица на својој територији.
Комисија за избор корисника за доделу помоћи у грађевинском материјалу ГО Сурчин упутила је избеглим лицима јавни позив за учешће у додели пакета грађевинског материјала.Услови за доделу помоћи, рок за подношење захтева, као и документација коју треба да доставе прецизирани су у јавном позиву који се налази на крају ове странице, као и на огласним таблама Општине.
Захтеви се подносе на прописаном образцу за пријаву у прилогу јавног позива, који се може преузети у ГО Сурчин- Повереништво за избеглице.Све информације се могу добити путем телефона 8443 760 или преко централе 8443759 лок. 121

ЂАЦИ ПРВАЦИ - СРЕЋНО

Почиње ново поглавље вашег одрастања и нека звук школског звона, учитељи и нови другари учине срећним ђачко доба. Сваки дан биће обогаћен новим бројевима, словима, цртежима и песмицама.
И ове године ваша Општина је мислила на вас. На сутрашњем првом школском часу сачекаће вас пригодни поклони на клупама, којима вам желимо срећан почетак школовања.
Честитам вам полазак у први разред и желим да будете успешни, срећни и истрајни у освајању нових знања, а на радост ваших родитеља, учитеља, наставника и ваше Општине.
Председница ГО Сурчин
Весна Шаловић

Бојчинско културно лето 2015 - и овог викенда манифестација која се одржава на Бојчинској летњој позорници у Бојчинској шуми у Прогару (ГО Сурчин, Град Београд).

Субота 05.09.2015. године

20 ч - Позоришна представа "Лари Томпсон" Театар Лево Београд

22ч - Ди-џеј вече, DJ KID VIBES, DJ VANDAL STEVE i DJ SML

Ново радно време општине

**07:30-17:30**